spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Riverside Timers - palvelumme


Timers ajanottovaunu Riverside Timers kuljettaa kalustonsa vartavasten ajanottotoimintaa varten rakennetulla vaunullaan. Radan pystytys ja purku sujuvat rutiinilla ja kumpainenkin puristus vie miehistöltämme reilut pari tuntia. Viimeaikaisten "mittausten" mukaan olemme pimeässä hivenen tuosta hitaampia.
Kuusi Riverside Timers pyrkii olemaan edelläkävijä käytetyn ratatekniikan osalta. Esimerkiksi lähtökuusemme on Suomen ensimmäinen LED-teknologiaan perustuva. Kuusi on tärkeä osa jokaista kisalähtöä ja valitsemamme ratkaisu mahdollistaa virheettömän ja näkyvän toiminnan säässä kuin säässä.
RFID tunnistus Kilpailijoiden tunnistus line up:ssa on oltava tarkkaa ja nopeaa. Riverside Timers käyttää tähän Nordic ID:n ja Vilantin uusinta teknologiaa. Ajoneuvoihin liimatut RFID tarrat ovat samalla mukava muisto käydystä kisasta.
Näyttötaulut Näyttötaulumme mahdollistavat yleisölle mukavasti seurattavan tapahtuman. Tapahtuman aikana näytämme molemmille radoille joka lähdössä vähintään ET:n (elapsed time) sekä nopeuden. Lajittelussa näytämme lisäksi 60ft:n eli 18m lähdöstä sekä eliminaattorissa reaktioajan ja voittajan ja hävinneen eron maalissa.
Aikakortit

Timers laitteisto osaa lähettää "aikakortin" kilpailijalle myös tekstiviestinä heti lähdön jälkeen. Tämä tapahtuu vain siinä tapauksessa, että meillä on tiedossa osallistujan GSM-numero. Toki aikakorttipisteestämme saa edelleen aikakortin myöskin perinteisemmässä muodossa eli paperilla. Aikakorttiimme tulostetaan tällöin kaikki kilpailijan lähdöt ajojärjestyksessä vertailujen helpottamiseksi.

Verkot Riverside Timers tarjoaa tapahtuma-alueelle niin tulospalveludataa (Timers WLAN tulee kaudella 2015 avoimeksi kaikille yleisössä), GSM-dataa (aikakortit) ja vaikkapa TV-kuvaa lähtöalueelta tapahtumanjärjestäjän haluamaan paikkaan niin sovittaessa. Lisäksi saamme omasta sääasemastamme kilpailijoille tarkat tiedot vallitsevista olosuhteista.
Henkilökunta Timers miehistömme ajanottokeikalla koostuu 4-5:stä henkilöstä, joista suurimmalla osalla on 10-15 vuoden kokemus eri tapahtumien sujuvasta läpiviemisestä. Jopa todella harvoista laite- tai ratakalustorikoista on selvitty nopeasti ja kilpailut ovat voineet jatkua.
Rynnäkköjuontaja

Asiansaosaava selostus kruunaa kisat! Vaikka näyttötaulumme jakavatkin riittävästi informaatiota niitä tuijottaville, niin mikään ei tuo tapahtumaan tunnelmaa enemmän kuin mikrofonin varressa syntynyt ja elänyt selostajamme Iku Viitanen. Hänenkin palveluja voi ja kannattaa meidän kauttamme kysellä.


 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB